Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler sesiyle büyüledi! Şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu

Genç iş insanı Mehmet Dinçerler'in 4 yıl önce Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını seslendirdiği ortaya çıktı. Hadise ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Dinçerler'in performansı sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Sosyal medyada Mehmet Dinçerler için 'Hadise ile birlikte şarkı söylesinler' yorumları yapıldı.

Geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı 36 yaşındaki ünlü popçu Hadise ile geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan 33 yaşındaki iş insanı Mehmet Dinçerler'in 'Kum Gibi' şarkısını seslendirdiği ortaya çıktı.

 DİNLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI 

Ahmet Kaya'nın hit olmuş parçalarından 'Kum Gibi'yi 4 yıl önce seslendiren Mehmet Dinçerler'in performansı dinleyicilerden tam not aldı. Dinçerler'in şarkı söylediği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler sesiyle büyüledi! Şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu

SES PERFORMANSINA YORUM YAĞDI

Mehmet Dinçerler'in, Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısını yorumladığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. İşte Mehmet Dinçerler'e gelen yorumlardan bazıları... 'Hadise'nin tahtını elinden alacak', 'Hadise ile düet yapsınlar', 'Mehmet Dinçerler albüm çıkartsın', 'Birçok şarkıcıdan daha iyi söylemiş', 'Hadise'ye rakip çıktı', 'Eniştenin sesi güzelmiş'

Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler sesiyle büyüledi! Şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

 

Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler sesiyle büyüledi! Şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Hadise Ahmet Kaya mehmet dinçerler Kum Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.