Hadise'nin klibi erotik bulundu, ablasına patladı!

Hadise'nin 'Sıfır Tolerans' şarkısına çektii klip geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından 'erotik' bulunduğu için yasaklanmıştı. Hadise, tüm bunların sorumlusu olarak ablası Hülya Açıkgöz'ü gördü.

Açıkgöz Ailesi'nde büyük kavga! Hadise, kariyerine yön veren ablası Hülya Açıkgöz'le büyük bir tartışma yaşadı. Kavganın nedeni; Hadise'nin son klibi Sıfır Tolerans. Hülya Açıkgöz'ün çektiği klip, Britney Spears'ın klibinden araklama çıkmıştı.

"PARAM BOŞA GİTTİ!"

Klip, ardından 'müstehcen' diye RTÜK tarafından yasaklandı. Duruma sinirlenen Hadise, ablasına "Çektiğin klip hem çalıntı çıktı, hem yasaklandı. Param çöpe gitti, kariyerim de zedelendi" diyerek bağırdı.

Hadise'nin klibi erotik bulundu, ablasına patladı! ile ilgili etiketler Hadise Kavga klip ablası hülya açıkgöz sıfır tolerans erotik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.