Hadise'nin düğün takılarını Mehmet Dinçerler'e vermeme nedeni belli oldu

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliği çok kısa sürdü. Yaklaşık 5 aylık evli olan ünlü çift 30 Eylül Cuma günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonrası boşandı. Boşanmanın ardından şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Eşinden boşanırken herhangi bir maddi manevi talepte bulunmayan Hadise'nin, evli olduğu dönemde Mehmet Dinçerler'e yüklü miktarda borç para verdiği öğrenildi.

5 aylık evliliklerini iki gün önce sonlandıran Hadise - Mehmet Dinçerler adından söz ettirmeye devam ediyor... 5 aylık evliliklerini tek celsede sonlandıran çiftle ilgili şaşırtan yeni bir detay ortaya çıktı.

Hadise'nin avukatı Hakan Öncel çiftin takılar nedeniyle yaşadıkları anlaşmazlığı doğruladı ve "Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. İki hafta sonra boşanma gerçekleşti yoksa daha erken olabilirdi" dedi.

hadise - mehmet dinçerler

HADİSE’DEN YÜKLÜ MİKTARDA BORÇ ALDI


Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre; Hadise, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçlerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydı.

 

 

Hadise'nin düğün takılarını Mehmet Dinçerler'e vermeme nedeni belli oldu ile ilgili etiketler Hadise boşanma merhmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.