Hadise'nin derin göğüs dekoltesi Instagram'ı salladı

Eski eşi Mehmet Dinçerler'le evli olduğu dönemde dekolteli ve cesur sahne kostümlerine veda eden popçu Hadise, boşandıktan sonra eski tarzına geri dönmüştü. Şimdilerde Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla yeniden gündeme gelen Hadise'nin sosyal medya hesabından yaptığı derin göğüs dekolteli pozları dudak uçuklattı.

Ünlü popçu Hadise, Mehmet Dinçerler'le evlendikten sonra sahne kostümlerinde büyük bir değişikliğe gitmişti. Sahnede mayo ve iddialı tercih eden şarkıcı, evlendikten sonra daha kapalı kostümler giymeye başlamıştı. İş insanı Mehmet Dinçerler'le 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de sonlandıran Hadise eski tarzına geri döndü. Hadise cesaretini konuşturdu.

HADİSE'DEN İDDİALI PAYLAŞIM


Son dönemde Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde olan Hadise, 14 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yeni karelerini yayınladı. Pembe ceket ve pantolon kombiniyle objektiflere poz veren Hadise'nin oldukça iddialı dekoltesi ise sosyal medyaya damga vurdu. Hadise'nin bu pozları eski eşi Mehmet Dinçerler'e gönderme olarak yorumlandı.

Boşandıktan sonra sahne kostümlerindeki değişikliğiyle adından söz ettiren Hadise cesur paylaşımlarına yenisini ekledi. İşte Hadise'nin gündem olan o kareleri...

Hadise'nin derin göğüs dekoltesi Instagram'ı salladı - Resim : 3

Hadise'nin derin göğüs dekoltesi Instagram'ı salladı - Resim : 4

Hadise'nin derin göğüs dekoltesi Instagram'ı salladı - Resim : 5

 

Hadise'nin derin göğüs dekoltesi Instagram'ı salladı ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.