Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen görüntüleri ortaya çıktı

Hadise’nin boşanma davası açtığı iş insanı eşi Mehmet Dinçerler’in, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen eski görüntüleri ortaya çıktı. Ünlü yapımcı Erol Köse, Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in yıllar önce çekilen videosunu ''Hadise'nin kocasının! farklı zevkleri'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Hadise'nin Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açmadı magazin gündemine bomba gibi düştü. Evliliğinde bir süredir sorunlar olduğu konuşulan ünlü popçu bugün sabah saatlerinde milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sessizliğini bozdu ve Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurdu. Boşanma haberi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini alırken, Hadise'nin 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile araba içinde çekilen eski bir videosu yeniden gündem oldu.

EROL KÖSE'DEN MEHMET DİNÇERLER PAYLAŞIMI

Yapımcı Erol Köse, Instagram hesabından Mehmet Dinçeler ve Kerimcan Durmaz’ın arabada sohbet ederken çekilen görüntülerini yayınladı. Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabada çektikleri görüntüleri Erol Köse "Hadise'nin kocasının! farklı zevkleri" notuyla yayınlandı.

Söz konusu videoda Durmaz'ın, "Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimizi yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. 'Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek?' diye hiç sormuyorsun" dediği Dinçerler'in de "Seninle vakit geçirmek..." dediği duyuluyor.

Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen görüntüleri ortaya çıktı

 

Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Erol Köse Hadise Kerimcan Durmaz mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.