Hadise'nin bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise’nin bilinmeyen hastalığı gün yüzüne çıktı. Hadise’nin 2016 senesinden bu yana karabasanla mücadele içerisinde olduğu ortaya çıktı. İşte Hadise’nin hastalığı ve son durumu…

Sarah Pinborough'ın kitabından uyarlanan 'Behind The Eyes' (Gözlerinin Ardında) dizisi, 'uyku felci' hastalığını ön plana çıkardı. Halk arasındaki bilinen adıyla ‘Karabasan’ da denilen bu sorunla yüz yüze olan ünlülerin sayısında yaşanan artış gözlerden kaçmadı.

Uzmanlara göre; bir yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronavirüs pandemisi, uyku felci ve uykuda yürüme gibi sorunları  yüzde 78 civarlarında artmasına neden oldu. Yerli ve yabancı birçok ünlü yıldız da geceleri gördükleri karabasanlar nedeniyle kabus yaşamaya devam etti.

Hadise'nin bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı

Kendall Jenner, Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Rihanna, Lady Gaga ve Madonna, hem uyku felci hem de uyur gezerlik gibi problemler yaşamakta.

Ülkemizde 'uyku felci' gibi uyku problemleri yaşayanlardan biri de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hadise oldu. 2016'da ilk kez hastalığı ortaya çıkan Hadise, tedavi sonrasında uyku problemini çözebildi. Ancak koronavirüse yakalanıp atlatan ünlü şarkıcının uyku problemi anksiyete bozukluğuna bağlı olarak yeniden nüksetti.

Hadise'nin bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.