Hadise'nin anne ve babası ikinci kez boşandı

Ünlü popçu Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği 30 Eylül'de olaylı bitmişti. Boşanmanın yankıları hala sürerken bu defa Hadise'nin anne ve babasından kötü haber geldi. 24 yıl önce Belçika'da boşanan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz kararın Türkiye'de de geçerli olması için mahkemenin yolunu tuttu. Hadise'nin anne ve babası 24 yıl sonra ikinci kez boşandı.

Şarkıcı Hadise, iki ay önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bu kez Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

24 YIL SONRA İKİNCİ KEZ BOŞANDILAR

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 24 yıl önce Belçika'da boşanan çift, kararın Türkiye'de geçerli olması için 'tanıma ve tenfiz' davası açtı. Yaklaşık iki saat süren dava karara bağlandı. Mahkeme, ikilinin boşanma kararının Türkiye'de de tanınmasına karar verdi.

 

Hadise'nin anne ve babası ikinci kez boşandı ile ilgili etiketler Hadise boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.