Hadise'nin ailesinde sular durulmuyor! Şimdi de küçük kardeş...

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesinin yaşadığı problemlerin ardından ablası Hülya Açıkgöz ile arası bozulmuştu. Şimdi de küçük kardeşleri Derya Açıkgöz, Hülya Açıkgöz'ü takipten çıkardı...

Her şey, anne Gülnihal Açıkgöz'ün 2018 yazında intihara teşebbüs etmesiyle başladı. Çok zor günler geçiren Hadise, o zaman menajerliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz ile küstü. İki kardeş arasındaki kriz, mahkeme koridorlarına taşındı. Sosyal medyada da birbirlerine ağır göndermeler yapan ikili arasındaki kavganın nedeni ise maddi konulardı. Hadise ile Hülya Açıkgöz arasındaki kavga, şimdi ise küçük kardeş Derya'ya sıçradı.

5ce8ef6a66a97c462af49c54

Gülnihal Hanım'ı da alıp Belçika'ya dönen modacı, kariyerini de ikinci plana attı. Annesinin her şeyiyle ilgilenen Derya Açıkgöz, önceki gün sürpriz bir hamle yapıp abla Hülya Açıkgöz'ü Instagram'dan sildi.

 5b92100d18c77312fc298baa

Böylece büyük abla Hülya, bütün aileden veto yemiş oldu.

 

Hadise'nin ailesinde sular durulmuyor! Şimdi de küçük kardeş... ile ilgili etiketler Hadise Instagram Derya Açıkgöz hülya açıkgöz gülnihal açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.