Hadise'nin ahını almayacaktın Acun! Efsane yarışma O Ses Türkiye yolun sonuna geldi! Final yapıyor...

Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un jüri üyeliği yaptığı efsane yarışma O Ses Türkiye final iddiaları ile çalkalanıyor. Reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan yarışma 17. sıraya kadar geriledi. O Ses Türkiye'nin final yapacağı söylentileri sonrası Hadise'nin takipçileri de yorumda bulunmada gecikmedi.

Jüri üyelerinin performansıyla ilerleyen O Ses Türkiye final yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda Athena Gökhan, Mazhar ve Fuat gibi isimlerin koltukta oturduğu ve birbirinden iyi seslerin katıldığı program artık yolun sonuna geldi. Kısa bir süre önce Hadise'nin jüri üyeliğinden alınıp Ebru Gündeş'in gelmesiyle iyice gözden düşen O Ses Türkiye yakında final yapacak.

"HADİSE'NİN AHINI ALMAYACAKTIN ACUN!"

Sezona yeni jüri üyeleri ile başlayan O Ses Türkiye, Hadise'yi gönderip yerine Ebru Gündeş'i almıştı. Beyazıt Öztürk ve Murat Boz ikilisine de şarkıcı Oğuzhan Koç katılmıştı. Ancak bu değişiklikler yarışmayı iyice seyredilmeyecek hale getirdi.

Oğuzhan Koç kimdir ve nerelidir? Eskiden müezzinlik yapan Oğuzhan Koç  hayatı hakkında... - BİYOGRAFİ Haberleri

Reyting sıralamsında 17. sıralara kadar gerileyen O Ses Türkiye harcanılan bütçeyi karşılayamaz hale geldi. Zaten formatın eskidiğini düşünen izleyici bir de jüri üyelerinin değişmesi ile birlikte O Ses Türkiye'nin ipini çekti.

O Ses Türkiye'den Hadise gitti yerine gelen isim bakın kim Ebru Gündeş de  var - Internet Haber

"O SES TÜRKİYE OCAK AYINI GÖREMEZ"

Yarışmanın final yapacağı iddiaları sonrası sosyal medya kullanıcıları da yorumda bulunmaktan kaçınmadı. Özellikle Hadise'nin takipçileri "Acun Ilıcalı'yı Hadise'nin ahı Tuttu", "Hadise'yi verip Ebru Gündeş'i almak kötü takastı" yorumlarında bulundu.

Bu kez olmadı mı? 'O Ses Türkiye' final yapıyor' iddiası

Diğer yandan jüri üyelerinin performası da sorgulanıyor. Beyazıt Öztürk ile Oğuzhan Koç'un jüri üyeliği yapamayacak kapasitede olduğunu söyleyen programın takipçileri bir de bu isimlere Ebru Gündeş'in katılmasıyla O Ses Türkiye'nin kendi ipini kendisinin çektiğim konusunda

Hadise'nin ahını almayacaktın Acun! Efsane yarışma O Ses Türkiye yolun sonuna geldi! Final yapıyor... ile ilgili etiketler O Ses Türkiye o ses türkiye final mi yapıyor o ses türkiye neden bitti o ses türkiye bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.