Hadise'den yeni yıl sahnesinde sevgilisi Dinçerler'e ilan-ı aşk!

Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Mehmet Dinçerler’e kaptıran Hadise, yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Dinçerler ile yeni yıla birlikte giren Hadise sosyal medya hesabından yılbaşı pozu vererek sahnede de aşkını ilan etti.

Hadise, 2022 yeni yılını Kıbrıs’ta sevenleri ile birlikte muhteşem bir konser eşliğinde karşıladı. Geceye orkestra ve dansçılarıyla damgasını vuran Hadise, hayranlarına yine olağanüstü bir yılbaşı yaşattı.

Ünlü şarkıcı geceye 'Aşk kaç beden giyer' şarkısıyla başlarken aralıksız devam ederek sevilen parçalarını seslendirdi. Bu özel gecede ünlü şarkıcı Hadise'yi sevgilisi Mehmet Dinçerler de yalnız bırakmadı.

Hadise'den yeni yıl sahnesinde sevgilisi Dinçerler'e ilan-ı aşk!

Hadise bir ara sahneden sevgilisi Dinçerler’e seslenerek “İyi ki varsın hayatımda” diyerek ona olan aşkını ilan etti. Hadise, "Sevdiğim adam burada… İyi ki geldin, iyi ki varsın hayatımda…" ifadelerine yer verdi.

Hadise'den yeni yıl sahnesinde sevgilisi Dinçerler'e ilan-ı aşk! - Resim : 2

Yaşanan bu aşk dolu gece sonrasında ünlü şarkıcıdan sosyal medyada bir paylaşım geldi. Hadise, yeni yıl pozunda Mehmet Dinçerler'le el ele pozunu yayınlarken hayranları da bu paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Hadise'den yeni yıl sahnesinde sevgilisi Dinçerler'e ilan-ı aşk! ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.