Hadise'den olay doğum günü kareleri! Dekolteyi abarttı

30 Eylül'de Mehmet Dinçerler ile olan kısa süreli evliliğini sonlandıran Hadise, 37'inci yaşını kutladı. Doğum gününden karelerini Instagram hesabından paylaşan Hadise'nin derin dekolteli iddialı pozları beğeni topladı. Hadise'nin cesur pozları için hayranları 'ayrılık yaramış' yorumunda bulundu.

Ünlü popçu Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olan 5 aylık evliliği 30 Eylül günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla dakikalar içinde sonlandırmıştı. Boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen Hadise son olarak doğum gününde giydiği kıyafetiyle gündeme geldi. Hadise, boşanma sonrası kıyafetlerinde değişikliğe gitti.

DEKOLTESİYLE INSTAGRAM'I SALLADI


Yeni yaşını kutlayan Hadise dev doğum günü pastasıyla poz verdi. 37 yaşına basan ünlü popçu doğum gününden karelerini 14 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Derin dekolteli ve oldukça iddialı bir kıyafet seçen Hadise'ye takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Hadise'nin kıyafetindeki derin göğüs dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu. 

22 Ekim'de 37 yaşına giren Hadise doğum gününü kutladı. Ünlü şarkının doğum gününe ise dekoltesi damga vurdu. Dev pastasıyla poz veren Hadise paylaşımına, "İyi ki doğdun ben 🥳🎈🎉Fenomen olarak bir kadınım. Olağanüstü bu kadın benim" notunu düştü.

İşte Hadise'nin doğum günü kareleri...

Hadise'den dekolteli 37'nci yaş pozları

Hadise'den dekolteli 37'nci yaş pozları

 

 

Hadise'den olay doğum günü kareleri! Dekolteyi abarttı ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.