Hadise'den kafa karıştıran Beyazıt Öztürk paylaşımı!

O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk ile aşk dedikoduları çıkan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kafaları karıştırdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, aşk yaşadıkları iddia edilen Beyazıt Öztürk ile birlikte poz verdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak kafaları karıştırdı.

"ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ"

Hadise'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Hadise'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi fotoğrafa, "Çok yakışıyorsunuz olur bence bu iş." yorumunu yaptı.

Hadise'den kafa karıştıran Beyazıt Öztürk paylaşımı!

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

O Ses Türkiye'de jüri olan Hadise ve Beyaz'ın samimiyeti aşk dedikodularına yol açmıştı. Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koymuştu. Bir AVM'den çıkarken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili de şöyle konuşmuştu: "Yok hayır öyle bir şey yok arkadaşlar. Öyle bir şey olsa anlarsınız."

Hadise'den kafa karıştıran Beyazıt Öztürk paylaşımı! ile ilgili etiketler Hadise O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.