Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün töreninden ilk fotoğraf!

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti dün akşam Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdu. Misafirler, görüntü almamaları için görevliler tarafından uyarılırken Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler bu kuralı bozarak gelin çiçeği ile poz verdi.

Şarkıcı Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün töreninde, aile üyeleri, salon yetkilileri ve düğüne katılanlardan görüntü alınmamalarını talep etti. Ancak Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, düğünden ilk kareyi paylaştı.

GELİN ÇİÇEĞİYLE POZ VERDİ

Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğünden ilk kareleri paylaştı. Dinçerler önce Çırağan Sarayı'nın önünde sonra da gelin çiçeğiyle verdiği bir pozu paylaştı. Çiftten nikah törenlerine dair ne bir görüntü ne de bir açıklama gelmedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün töreninden ilk fotoğraf!

 Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün töreninden ilk fotoğraf! - Resim : 2

Kaynak: SNOB Magazin

 

 

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün töreninden ilk fotoğraf! ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.