Hadise ve Kaan Yıldırım tatilde!

Ünlü şarkıcı Hadise, Bodrum'da sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile tatil yaptı. Ünlü çift bu tatillerinde de görüntü vermemek konusunda kararlarını korudu.

Kaan Yıldırım-Hadise çifti, Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkardı. Posta gazetesinde yer alan habere göre; görüntülenmek istemeyen sevgililer, ünlü oyuncunun Gümüşlük'deki evinden dışarı adım atmadılar. Yıldırım, Kanal D'deki 'Hekimoğlu' dizisinin çekimleri için İstanbul'a döndü. Hadise de tekne tatiline çıktı. 

"BENİ KİMSE GÖRÜNTÜLEMEYİ BAŞARAMAYACAK" 

Güzel şarkıcı, tatil pozlarını ancak sevgilisi döndükten sonra paylaşmaya başladı. Hadise, Instagram hesabından yayınladığı karelere, "O beni prenses peri sanıyor" notunu yazdı. 34 yaşındaki güzel, geçtiğimiz yıl, "Beni kimse görüntülemeyi başaramayacak. Öyle yerlerde geziyor, dinleniyorum ki kimsenin haberi olmaz" demişti.

Hadise ve Kaan Yıldırım tatilde!

Hadise ve Kaan Yıldırım tatilde! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Bodrum tatil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.