Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor! İşte oturacakları ev...

Kaan Yıldırım ve Hadise çifti nikah masasına oturma kararı alarak evlilik hazırlıklarına başladı. Kaan Yıldırım’ın annesi Seyhan Hanım’ın , evlilik kararının ardından Beykoz Konakları’ndaki evinin kiracısını arayarak “Evi boşaltın, oğlum evlenecek” dediği öğrenildi.

Kaan Yıldırım ve Hadise’nin nikah masasına oturma hazırlıklarına başladığı haberi son günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kısa süre önce ilişkilerine ikinci bir şans veren çiftin evlilik kararı sonrası büyük gelişmeler yaşandı. Kaan Yıldırım’ın annesi Seyhan Hanım Beykoz Konakları’ndaki evinin kiracısını arayarak “Evi boşaltın, oğlum evlenecek” dedi.

Şimdilerde Exxen'de yayınlana O Ses Türkiye Rap'te jürilik yapan Hadise, kısa bir süre önce barıştığı Kaan Yıldırım ile birlikteliklerini evlilikte taçlandırmaya hazırlanıyor. Uzun süredir aşk yaşayan Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım, ilişkilerini nikah masasına taşımaya karar verdi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, köşesinde Hadise ve Kaan Yıldırım çifti hakkında yeni gelişmeler aktardı.

KAAN YILDIRIM VE HADİSE’NİN EVİ BELLİ OLDU

Üstündağ yazısında; "Hadise ve Kaan Yıldırım'ın ilişkilerine bir şans daha verdikten sonra önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlıklara başladığını şubat başında yazmıştım hatırlarsanız... Şimdi somut bir adım daha atıldı. Aldığım duyumlara göre çift, yakında evlenecek ve sonra Kaan Yıldırım'a ait Beykoz Konakları'ndaki evde oturacakmış."Hadise ve Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı, harekete geçen kayınvalide kiracısına haber yolladı” açıklamalarında bulundu.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor! İşte oturacakları ev...

KAAN YILDIRIM’IN ANNESİ “OĞLUM EVLENECEK” DİYEREK KİRACISINI ÇIKARIYOR

"Kaan Yıldırım, bir süredir Ulus'taki Savoy Sitesi'nde yine kendisine ait evde oturuyordu. Evlilik kararı aldıktan sonra Hadise'nin de İstinye'deki evinden çok Ulus'ta sevgilisinin yanında kaldığı biliniyor. Ulus'taki evi çok seven Hadise'nin evlendikten sonra da burada yaşamak isteyebileceği söyleniyordu. Karşı yakaya, Beykoz'a geçmek istemeyen güzel şarkıcının, evi ve bahçesini gördükten sonra fikrinin değiştiği iddia ediliyor. Beykoz Konakları'ndaki eve bayılan Hadise'nin kararından sonra anne Seyhan Yıldırım hemen harekete geçerek, evdeki kiracıya kontratın artık yenilenmeyeceğini bildirmiş. Kiracıyla konuşan Seyhan Hanım, oğlunun evleneceğini söyleyerek, kiracının kontrat süresi bittikten sonra evi boşaltmasını rica etmiş."

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor! İşte oturacakları ev... - Resim : 2

BEYKOZ KONAKLARI NEREDE?

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın Beykoz Konakları'nda oturacağı öğrenildikten sonra herkes merakla Beykoz Konaklarının nerede olduğunu araştırmaya başladı. Beykoz Konakları İstanbul'un güzide ilçelerinden olan Beykoz'da bulunuyor. 

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor! İşte oturacakları ev... - Resim : 3

KAAN YILDIRIM'IN ANNESİ SEYHAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Hadise ile Kaan Yıldırım'ın evlilik haberleri sonrası herkes tarafından merakla araştırılıyor. Seyahn Yıldırım'ın 2017 yılında Türk ilaç sanayi ve sağlık sektörünün önemli şirketlerinden birinde Genel Müdürlük yaptığı biliniyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor! İşte oturacakları ev... ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım seyhan yıldırım beykoz konakları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.