Hadise ve Hakan Sabancı aşkı yeniden alevlendi!

Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçtiğimiz yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden denemeye karar verdi.

Mynet'in haberine göre, ünlü şarkıcı Hadise ile Hakan Sabancı'nın yeniden aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMÜŞLER

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının sunucusu Cengiz Semercioğlu, ikilinin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü söyledi.

ASLIŞAH'TAN AYRILIP HADİSE'YE KOŞTU

Ömer ve Arzu Sabancı'nın oğlu Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile 1.5 yıl flört etmiş geçen yıl ayrılmıştı. Hakan Sabancı, geçen aralıkta, Karaköy'deki Drone Club'da kendisinden 6 yaş büyük Hadise ile eğlenmişti.

170120171008356136961_2

"ÖLÜRÜM SANA"

Hakan Sabancı'nın 26'ncı doğum günü partisine katılan Hadise gecede DJ'lik yapıp Tarkan'ın 'Ölürüm Sana' şarkısını çalmıştı. İkilinin Amerika Miami'de tatil yaptıkları da iddia edilmişti. Hadise ''Hayatımda bir aşk yok. Ama her an, her şey olabilir'' diyerek kafaları karıştırmıştı.

Hadise ve Hakan Sabancı aşkı yeniden alevlendi! ile ilgili etiketler Hadise Hakan Sabancı Aslışah Alkoçlar Doğum günü Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.