Hadise sorusu Kaan Yıldırım'ı sinirlendirdi! Apar topar söyleyişiyi bitirip salonu terk etti

Haziran ayında evlilik yolunda ilerlediği aşkı şarkıcı Hadise ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Kaan Yıldırım kendisine yönletilen Hadise sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı. Son olarak Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı doktor Mehmet Ali karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde katıldığı söyleşide kendisine yönletilen soru karşısında sinirlendi. Eski aşkıyla ilgili soruya cevap vermeyen Yıldırım apar topar salonu terk etti.

Evlilik yolunda giden ilişkilerini sürpriz bir kararla sonlandıran 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım ile 36 yaşındaki şarkıcı Hadise gündeme gelmeye devam ediyor. Kaan Yıldırım'dan ayrılıktan kısa bir süre sonra Hadise aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. Mutlu bir birlikteliği olan Hadise ile ilgili sorular eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ı sinirlendirdi.

 
'HADİSE SAYESİNDE POPÜLERLİĞİNİZ ARTTI'


Önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide gençlerle buluşan Kaan Yıldırım, Hadise ile ilgili gelen bir soru karşısında şoke oldu. Söyleşinin sonuna doğru Kaan Yıldırım'a çarpıcı sorular yöneltildi. Söyleşide öğrencilerden biri Yıldırım'a, "Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?" sorusunu yöneltildi. Bu soru karşısında neye uğradığını şaşıran 34 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım, cevap vermeden söyleşiyi noktalamak zorunda kaldı.

 
Hadise sorusu Kaan Yıldırım'ı sinirlendirdi! Apar topar söyleyişiyi bitirip salonu terk etti

 HADİSE'NİN YENİ ŞARKISI ESKİ AŞKINA GÖNDERME OLARAK YORUMLANMIŞTI


Sürpriz ayrılığın ardından Hadise'nin yeni şarkıcı 'Hay Hay'ın sözlerinde geçen “Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı susayım. İçime içime dökülen gözyaşımı kurutayım. Çok canım acısa da giriliyor yeni yola, hazırım" şeklindeki sözler Kaan Yıldırım'a gönderme olarak yorumlanmıştı.

 

Hadise sorusu Kaan Yıldırım'ı sinirlendirdi! Apar topar söyleyişiyi bitirip salonu terk etti ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise mehmet dinçerler Yıldız Teknik Ünversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.