Hadise son hareketiyle Mehmet Dinçerler'in gönlünü aldı! Kaan Yıldırım'ı unuttuğunu ispatladı

Evliliğin kıyısından döndüğü eski aşkı Kaan Yıldırım'ın izlerini tamamen silen şarkıcı Hadise son yaptığı hareketle Mehmet Dinçerler'in gönlünü aldı.

Şarkıcı Hadise geçtiğimiz Haziran ayında ayrıldığı sevgilisi Kaan Yıldırım'dan kalan son hatırayı da sildi. Snob Magazin'in haberine göre şarkıcının yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in isteğini kırmayarak Kaan Yıldırım döneminden kalan "h&k" dövmesini sildirdiği ortaya çıktı.

Hadise'nin bu dövmeyi sildirmesinin nedeni de Mehmet Dinçerler'in özel isteği olduğu ortaya çıktı. Bu hareketle birlikte Hadise, Kaan Yıldırım'ı tamamen unutmuş olduğunu gösterdi.

Hadise, Kaan Yıldırım'ın eşyalarını şoförüyle yolladı! - Magazin Haberleri

Mehmet Dinçerler ile ilişki yaşayan Hadise'nin aşk açıklaması dikkat çekmişti:"Bence biz kadınlar bir erkeğin işine ve tipine aşık olmuyoruz. Davranışlarına aşık oluyoruz. İlgiyi hangi kadın sevmez ki! Beni düşündüğünü, gerçekten ilgilendiğini ve sevdiğini hissettirebilen bir erkek çıksın karşıma, sonra o yaşadı.Aşık olduğumda normalde yapmadığım şeyleri yapıyorum; mesela mutfağa girip, yemek yapıyorum."

Hadise son hareketiyle Mehmet Dinçerler'in gönlünü aldı! Kaan Yıldırım'ı unuttuğunu ispatladı ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.