Hadise şikayetçi olmuştu... Seren Serengil izni olmadan Ebru Gündeş'i şahit gösterdi

Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığını öne süren Seren Serengil'den şikayetçi olmuş, Seren Serengil de dün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade vermişti. Seren Serengil sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ebru Gündeş'i izni olmadan şahit yazdığını belirten Serengil, ''Ebru Gündeş boşanırken 'ünlü ve tanıdığım bir kadın' dediği ismin kim olduğunu açıklasın'' dedi.

Şarkıcı Hadise, Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında kendisi hakkında yasak aşk iddiasında bulunan Seren Serengil'den şikayetçi olmuş, Seren Serengil ise dün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Basın Suçları savcısına ifade vermişti.

İfadesi yaklaşık 3 saat süren Serengil, adliye çıkışı basın mensuplarına yaptığı açıklamada  "Hadise, Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" ifadelerini kullanmıştı.

Seren Serengil, konuya ilişkin bugün Söylemezsem Olmaz canlı yayınında yeni açıklamalar yaptı. Kendisine, programa ve programdaki arkadaşlarına çamur atıldığını öne süren Serengil, Ebru Gündeş'i izni olmadan şahit olarak yazdırdığını belirtti. Serengil, “Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle geçtiğimiz yıl Reza Zarrab'dan boşanan Ebru Gündeş'e, boşanma dilekçesinde yer alan kadının kim olduğunun sorulmasını istediğini belirtti.


''ARTIK SIKILDIĞIM İÇİN EBRU GÜNDEŞ'İ ŞAHİT YAZDIM''

Seren Serengil bugün ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında şunları söyledi:

''Ben artık bundan sıkıldığım için dün Ebru Gündeş'i şahit yazdım. Ondan özür dileyerek, iznini almayarak. Neden biliyor musunuz? Ben çok sıkıldım. Benim veya arkadaşlarımızın veya programımızın 'iftira atıyorlar', 'uğraşıyorlar' gibi itibarsızlaştırıp insanların kendi yaptıkları ve yaptıkları şeyleri inkar etmek istedikleri şeyleri var diye bize çamur atılması, bizim televizyonculuğumuza çamur atılmasını kabul etmiyoruz. Kusura bakmayın kabul etmiyoruz. İnanıyorum. Çünkü Ebru Gündeş'in boşanma dilekçesinde de 'ünlü bir kadın ve tanıdığım bir kadın yüzünden ayrılıyorum' yazmıştı. Bu kadının kim olduğunun sorulmasını istiyorum Ebru Gündeş'e. Bu kadar. Ebru Gündeş bunları konuşmak istemiyor biliyorum. Reza Zarrab'ın eski avukatının da dinlenmesini istedim. Kim yalan söylüyor, söylemiyor öğreneceğiz. 300 tane mesaj var bunları ben mi yazdım? Hadise'ye bu konuyla ilgili iftira davası açacağım. Böyle bir şey mümkün bile değil.''

 

 

Hadise şikayetçi olmuştu... Seren Serengil izni olmadan Ebru Gündeş'i şahit gösterdi ile ilgili etiketler Hadise Ebru Gündeş Seren Serengil Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.