Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'den hamile mi? Bebek iddialarına cevap geldi

Evlenme teklifi aldığı iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile 27 Nisan'da nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü popçu Hadise'nin hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Yılbaşı gecesi sevgilisine sahneden 'bebek' mesajı gönderen ve anne olma isteğini her fırsatta dile getiren Hadise hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto, kendilerine Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti ile ilgili gelen bir bilgiyi programda paylaştılar.


Hadise'nin bebek beklediği ve evlendikten sonra yaşayacakları Zekariyaköy'de bahçeli bir ev arayışında olan Mehmet Dinçerler'in emlakçıya ''Bebeklerimizin rahat oynayabileceği bir ev istiyoruz.'' dediği iddia edildi.

 

''DAHA MUHTEŞEM GELİNLİĞİMİ GİYECEĞİM''


36 yaşındaki pop şarkıcısı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'den bebek beklediği iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. İş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise, hamile olduğu iddiasına tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programı aracılığıyla yanıt verdi. Hamile olduğunu yalanlayan Hadise, ''Hamile değilim. Daha muhteşem gelinliğimi giyeceğim. Bebek Allah'ın izniyle sonra inşallah''

Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'den hamile mi? Bebek iddialarına cevap geldi

Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'den hamile mi? Bebek iddialarına cevap geldi ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.