Hadise O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacak! Ebru ile yaşadığı polemik pahalıya patladı!

Yaklaşık 10 yıldır televizyon ekranlarının efsanevi yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin, Ebru Gündeş ile yaşadığı polemiğin ardından yeni sezonda jüri koltuğunda oturmayacağı iddia edildi.

Uzun süredir ekranlarda yer alan O Ses Türkiye ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta Meryem Uzerli ile jüri koltuğu için anlaşmaya varıldığı iddia edilen yarışmada, 10 yıldır jürilik yapan Hadise'nin, yeni sezonda olmayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

YILLARDIR JÜRİ KOLTUĞUNDA

Hadise bildiğiniz üzere yıllardır Ebru Gündeş ile 'O Ses Türkiye'de aynı jüri koltuğunu paylaşıyordu ancak ünlü şarkıcının jüri koltuğunda olup olmayacağı merak konusu olmuştu. ,

YENİ SEZONDA OLMAYACAK İDDİASI

Hürriye'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Yıllardır "O Ses Türkiye" programının jüri koltuğunda oturan Hadise, yeni sezonda olmayacak. Hadise'nin, Ebru Gündeş'le yaşadığı polemik sonrası yapım şirketinin böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

Hadise O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacak! Ebru ile yaşadığı polemik pahalıya patladı!

ÇEKİMLER KASIM AYINDA BAŞLIYOR

Öte yandan O Ses Türkiye'nin yarışmasının yeni sezon çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.

Hadise O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacak! Ebru ile yaşadığı polemik pahalıya patladı! ile ilgili etiketler Hadise Ebru Gündeş O Ses Türkiye Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.