Hadise O Ses Türkiye'de neden yok? O Ses Türkiye jüri üyeliğinden neden ayrıldı?

Türkiye'nin en çok takip edilen yarışmalarından olan O Ses Türkiye bu akşam 10. yıl özel sezonuyla ekrana gelecek. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle erken veda eden yarışmanın jüri üyeleri de merak ediliyor. Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş'in jüri üyeliği yapacağı O Ses Türkiye'de Hadise neden yok? Hadise O Ses Türkiye'den neden ayrıldı?

Hatırlanacağı gibi Hadise O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılmıştı. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı'nın da kısa bir süre önce açıklaması olmuştu. Yeni sezon macerasına bu akşam başlayacak olan yarışma geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle ekrana erken veda etmişti.

HADİSE O SES TÜRKİYE'DE NEDEN YOK?

Geçtiğimiz sezonlarda hep O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan şarkıcı Hadise bu yıl olmayacak. Hadise O Ses Rap'ta jüri üyeliği yaptığı için O Ses Türkiye'ye onun yerine Oğuzhan Koç geldi.

Hadise'ye 3 ülkeden proje teklifi geldi

Acun Ilıcalı, Hadise'nin O Ses Türkiye jüri üyeliğinden neden ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı:

"O Ses Rap'te Hadise. Mero ile anlaştık mutluyuz, Murda ile anlaşıyoruz çok mutluyuz. Kadın yok. Hadise'ye sen olur musun dedim? 'Nasıl olacak' dedi. İkisi aynı anda olmazdı. Biz onu Hülya'da denedik çünkü. O Ses Türkiye'de de Hülya vardı. Yetenek Sizsiniz'de de... Biz mutlu olmadık. O yüzden Hadise 'O Ses Rap'te." İfadelerini kullanmıştı.

O Ses Türkiye (2011)

O Ses Türkiye jüri üyesinin eğlenceli bir karakter olmasına önem verdiklerini belirten Ilıcalı, "O Ses Türkiye jürisi eğlenceli olmak zorunda. Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor. Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz'u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum." açıklamasında bulunmuştu.

Hadise O Ses Türkiye'de neden yok? O Ses Türkiye jüri üyeliğinden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Hadise jüri
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.