Hadise, Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi yüzüğünü parmağından çıkarttı

36 yaşındaki popçu Hadise, 27 Nisan'da evleneceği konuşulan iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler’in kendisine evlenme teklif ederken taktığı yüzüğü parmağından çıkarttı. Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise, 3 milyon değerinde olduğu iddia edilen tektaşını kasaya kaldırdı. İşte Hadise'nin yüzüğü takmama kararı almamasının nedeni...

Geçtiğimiz yaz aylarında kendisinden 3 yaş büyük olan ünlü pop şarkıcısı Hadise ile aşk yaşamaya başlayan iş insanı Mehmet Dinçerler, elini çabuk tutmuş ve sevgilisine evlenme teklifinde bulunmuştu. Müjdeli haberi Instagram hesabından çektiği bir video ile duyuran Hadise'nin yüzüğü günlerce magazin gündeminden düşmemişti.


Şirket borçları yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği iddia edilen Mehmet Dinçerler'in sevgilisine taktığı yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına konu olmuştu.

Hadise, Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi yüzüğünü parmağından çıkarttı

Yaşanan son gelişmelerin ardından Hadise flaş bir kararla yüzüğü parmağından çıkarttı. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Hadise, günlerce gündemden düşmeyen pırlanta yüzüğü daha fazla konuşulmaması için bir süre takmamaya karar verdi.

 

YÜZÜĞÜ KASAYA KALDIRDI

Şarkıcı Hadise, 3 milyon lira değerinde olduğu söylenen yüzüğü bankadaki özel kasasına koydu. Mehmet Dinçerler'in 27 Nisan'da nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisinin bu hamlesi karşısında nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu. Mehmet Dinçerler’in şirketinin bankalara olan borcu yüzünden yüzüğe de el konulabileceği iddia edilmişti.

 

 

Hadise, Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi yüzüğünü parmağından çıkarttı ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler evlenme teklifi tektaş yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.