Hadise, Kaan Yıldırım'ın evinden paylaştı: Bebeğim...

Oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisi dolu dizgin devam eden şarkıcı Hadise, sevgilisinin evinden yeni bir paylaşımda bulundu. Yıldırım'ın köpeği ile olan pozunu Instagram hesabından paylaşan Hadise, fotoğrafa 'My baby (bebeğim)' notunu düştü.

Şarkıcı Hadise’nin aylar önce oyuncu Kaan Yıldırım’ın köpeğiyle yaptığı paylaşım aşk söylentilerini ortaya çıkarmıştı.

Daha sonra güzel şarkıcının yaptığı paylaşımlar ikilinin aynı evde kaldıklarının ispatı olmuştu. Karantina sürecinin büyük bir kısmını birlikte geçiren aşıklar hala beraber kalıyor.

"BEBEĞİM..."

Hadise son olarak Kaan Yıldırım'ın evinden paylaştı! Yıldırım'ın köpeğe Benek ile paylaşım yapan Hadise "Bebeğim" notuyla dikkat çekti.

 

Hadise, Kaan Yıldırım'ın evinden paylaştı: Bebeğim...

Kaan Yıldırım geçtiğimiz günlerde baba olmak istediği dile getirmişti. Yıldırım, “Doğru zamanda baba olmak isterim. Aile çok önemli bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki çok iyidir” demişti.

 

Hadise, Kaan Yıldırım'ın evinden paylaştı: Bebeğim... ile ilgili etiketler Hadise Instagram Kaan Yıldırım köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.