Hadise, Kaan Yıldırım'a dair tüm izleri yok etti! Eşyalarını şoförüyle gönderdi!

Ünlü şarkıcı Hadise uzun bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra, Yıldırım'ın evinde kalan eşyalarını şoförüyle gönderdi. Hadise ve Yıldırım'ın nikah masasına oturması beklenirken gelen ayrılık haberi, sevenlerini üzdü.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çifti ilişkilerini noktaladı.

Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım'ı takipten çıkararak ayrılık sinyallerini veren şarkıcı, yeni bir hamlede bulunmuştu.

"DOSTÇA YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Yıldırım'ın "Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık" açıklamasının ardından Hadise, evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi.

Hadise, Kaan Yıldırım'a dair tüm izleri yok etti! Eşyalarını şoförüyle gönderdi!

Hadise biten ilişkisinin ardından Yıldırım'a ait tüm izleri evinden sildi.

Başarılı şarkıcı bu olayın ardından evinden de taşınma kararı aldı.

Şarkıcı, ev adresi deşifre olunca yüksek güvenlikli siteleri araştırmaya başladı. Hadise bir dönem takıntılı hayranı nedeniyle sıkıntılı günler yaşamıştı.

 

 

 

 

Hadise, Kaan Yıldırım'a dair tüm izleri yok etti! Eşyalarını şoförüyle gönderdi! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Aşk ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.