Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi

Hafta sonunu Alaçatı'da bir otelde geçiren şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, İstanbul dönüşünde trafik kazası geçirdi. Dinçerler'in hakimiyetindeki aracın lastiği patlayınca hakimiyetini kaybetti. Büyük korku yaşayan Hadise ise baygınlık geçirdi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz Haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik yolunda giden ilişkisini sonlandırdıktan yaklaşık bir ay sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise'nin mutluluğuna nazar değdi. Mehmet Dinçerler ile mutlu bir birlikteliği olan ve artık ilişkisini gizlemeyen Hadise hafta sonu sevgilisiyle baş başa vakit geçirmek için Çeşme Alaçatı'ya gitti. Hafta sonunu Alaçatı'da geçiren çift, dönüş yolunda büyük bir korku yaşadı.

Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi


HADİSE İLE SEVGİLİSİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İş insanının kullandığı aracın ön lastiği seyir halindeyken patladı. Dinçerler, direksiyon hakimiyetini kaybedince, sağa sola çarparak durabildi. Ünlü ikili ölümden döndü. Korkudan bayılan Hadise'nin, uzun süre kendine gelemediği öğrenildi.

Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi

BAŞKA BİR ARAÇLA İSTANBUL'A DÖNDÜLER


Olay yerine giden polislerin ise aracı çekiciyle götürürken ikiliye, “Bu otomobilden nasıl sağ çıktınız? Allah korumuş” dediği öğrenildi. Şarkıcı ve iş insanı, başka araçla İstanbul’a döndü.

Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi

 

 

Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler trafik kazası geçirdi ile ilgili etiketler Hadise Trafik kazası kaza Alaçatı Çeşme mehmet dinçerler hadise açıkgoz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.