Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladığı nişan töreninden yeni bir detay ortaya çıktı

Ünlü popçu Hadise, geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başladığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile günler önce nişanlanmıştı. Nişanın tüm detaylarını gizli tutan ve çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan çiftin nişanından yeni bir detay ortaya çıktı. Nişan törenine katılan Mehmet Dinçerler'in yakın dostu Revna Sarıgül kız isteme sırasında sancısı tutunca soluğu hastanede aldı ve doğum yaptı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladıkları nişan töreninden yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hadise herkesten sakladığı nişan töreninin fotoğraflarını son konserinde dev ekranda paylaştı. Hadise'nin konserinde paylaşılan nişan fotoğraflarından sonra özel güne dair yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

 Hadise ile Mehmet Dinçerler'in nişanında çifte mutluluk yaşandığı ortaya çıktı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde konu ile ilgili ''Şarkıcı Hadise'nin nişanında bebek sürprizi! İstemeye geldi doğuma yetiştirildi!'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

''Hadise, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'den geçen haftalarda evlilik teklifi almıştı. Son günlerde iş hayatında yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'yi önceki hafta ailesinden istemişti.

Cumartesi akşamı İstanbul'da bir konser veren Hadise, konser sırasında sır gibi sakladığı nişanından görüntüleri paylaşıp hayranlarının merakını giderdi!

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladığı nişan töreninden yeni bir detay ortaya çıktı

Nişandan görüntülerin dışarı sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi bile imzalatan Hadise'nin niye böyle yaptığı da anlaşılmış oldu!

Bu arada Hadise'nin nişanı sırasında çok ilginç bir olay yaşandığını öğrendim! Hadise'yi istemeye gidenler arasında, Mehmet Dinçerler'in yakın dostları Ömer Sarıgül ve Revna Sarıgül çifti de varmış.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladığı nişan töreninden yeni bir detay ortaya çıktı - Resim : 2

Karnı burnunda kız istemeye giden Revna Hanım, isteme sırasında sancılanmış ve Ömer Bey eşini apar topar hastaneye yetiştirmiş.

Revna Sarıgül birkaç saat sonra doğum yapmış. Çift, bebeklerine Ömer Sarıgül'ün babası Mustafa Sarıgül'ün adını vermiş. Yani gizli tutulan o gecede çifte mutluluk yaşanmış.''

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladığı nişan töreninden yeni bir detay ortaya çıktı - Resim : 3

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in sır gibi sakladığı nişan töreninden yeni bir detay ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hadise Nisan mehmet dinçerler nişan töreni Revna Sarıgül ömer sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.