Hadise İle Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatilinin nedeni ortaya çıktı! Meğer düğün yeri bakmaya gitmişler

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan Hadise (36) ile Mehmet Dinçerler (33), 15 Mart'ta aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili evlenmek için harekete geçti. Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler düğün mekanı arayışına başladı. Ünlü çiftin, geçtiğimiz haftalarda yaptıkları Maldivler seyahatinin de sebebinin bu olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Hadise ile Mehmet Dinçerler evlenmek için harekete geçti. Şimdiden düğün için yer arayışına başlayan ikilinin Maldivler tatilinin sebebinin de bu olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, ''Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler düğün mekanı arayışına başladı. Ünlü çiftin, geçtiğimiz haftalarda yaptıkları Maldivler seyahatinin sebebinin de bu olduğu öğrenildi. Oteli yerinde görüp deneyimleyen Hadise ve Mehmet Dinçerler, önümüzdeki günlerde Seyşeller'e gidecek. Daha sonra da Avrupa'da üç şehirde mekan bakacaklar. Ünlü çift ardından da kararlarını verecekler.'' ifadelerini kullandı.

 

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...


Bir yıldır aşk yaşayan Hadise ile Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta aile arasında 'çok gizli' bir törenle nişanlanmıştı. Vuslata ermek için arayı açmak istemeyen aşıkların, düğün mekanı bakmaya başladıklarını öğrendim. Ancak çiftler, genelde tanıtım filmleri veya internet siteleri üzerinden yer bakarken Hadise ile nişanlısı, düğün mekanlarını yerinde inceliyormuş.

Hadise İle Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatilinin nedeni ortaya çıktı! Meğer düğün yeri bakmaya gitmişler

Üstelik baktıkları yerler, İstanbul'da veya Bodrum'da bir otel falan değil. Ünlü çiftin, geçenlerde yaptıkları Maldivler seyahatinin sebebi de buymuş. Oteli yerinde görüp deneyimleyip gelmişler. Şimdi sırada Seyşeller varmış, ondan sonra da Avrupa'da üç şehre mekan bakmaya gideceklermiş. Bu beş destinasyonu deneyimledikten sonra bir karar vereceklermiş.

Hadise İle Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatilinin nedeni ortaya çıktı! Meğer düğün yeri bakmaya gitmişler - Resim : 2

Böylesini de ilk kez duyuyorum, Hint Okyanusu'na, Avrupa'ya düğün mekanı bakmaya giden ve her birinde 3-5 gün kalan kaç kişi vardır acaba? Ayrıca Türkiye'de birçok ünlü otel, düğüne sponsor olmak isterken!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


 

Hadise İle Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatilinin nedeni ortaya çıktı! Meğer düğün yeri bakmaya gitmişler ile ilgili etiketler Hadise Düğün mehmet dinçerler hadise açıkgoz maldivler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.