Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u çıldırttı

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, uzun zaman sonra yeniden bir araya gelen popçu Hadise ile menajeri Haluk Şentürk'ün sarmaş dolaş fotoğrafının altına yaptığı yorumla gündem oldu. Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u sinirlendirdi. Diva, ikiliyi ilk ve son kez uyardı.

Bülent Ersoy, birçok ünlü ismin menajerliğini yapan aynı zamanda kendi menajeri de olan Haluk Şentürk'ün sosyal medya hesabından Hadise ile samimi pozunu paylaştığını görünce adeta çileden çıktı. Bülent Ersoy, Hadise ile Haluk Şentürk'ün yanak yanağa çekilen karesini görünce yorum yapmaktan kendini alamadı.

Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u çıldırttı


Şentürk'ün paylaşımına yorum yapan Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

''Haluk Şimdi Bir Resim Geldi Telefonuma...
Bana İnatmı Koydunuz O Resmi ...
Hadise Hanımla Yanak Yanağa Poz Vermişsiniz ...Bu Hadise Hanımda Aslında İyi Bir Kızdır ... Gerçekten Çok Sevdiğim İyi Bir Çocuktur Ama Bu Kadar Ziyadesiyle Sana Yaklaşmasından Sonra Kendisine Olan iyi Niyetli Sevecen Yaklaşımlarım Ve İyi Niyeti Fikirlerim Her An Pozusyonumun An İtibariyle Değişmesine Sebeb Olabilir Kendisini Düşmanım İlan Edebilirim !!!

Bundan Sonraki İlk Görüşmenizde Aranızda
En Az 1,5 metre Mesafe İle Oturmanızı Bir Birinize Hiç Dokunmamanızı Her İkinizinde Sağlık Ve Selamati Adına Bilgilerinize Sunuyor En Halisane Duygularımla İlk Ve Son Kez SİZLERİ İKAZ EDİYORUM !!!
( BÜLENT ERSOY )''

Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u çıldırttı

Hadise ise Bülent Ersoy'un bu yorumu karşısında, ''Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödül. Ama mesajınız alınmıştır❤️ Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin olmanızı çok isterim ❤️'' ifadelerini kullandı.

Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u çıldırttı

Hadise ile Haluk Şentürk'ün samimi pozu Bülent Ersoy'u çıldırttı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Hadise Sosyal Medya diva Haluk Şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.