Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Dodan Özer kimdir?

O Ses Türkiye jürilerinden Hadise, eski yarışmacısı olan Dodan Özer ile aşk yaşıyor iddialarıyla gündeme geldi. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. O Ses Türkiye'de Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan Özer kimdir? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

O Ses Türkiye’ye ilk kez “Haydar Haydar” isimli parçayla katılan Hadise, Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bıraktı ancak seçimini Hadise’den yana kullandı. Dodan Özer, 6 yıldır programda şampiyonluk elde edemeyen Hadise’yi ve kendini şampiyon yaptı. O Ses Türkiye'de Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan Özer kimdir? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

resregregrgergerg
Hadise'nin takımında yer alan ve O Ses Türkiye 2017'de birinci olan Dodan Özer kimdir aslen nereli kaç yaşında? Son günlerde adı sıkça gündeme gelen Dodan Özer'in biyografisi haberimizin detayında...

hadise

DODAN ÖZER'İN HAYATI

1979 yılında doğan Dodan Özer aslen Muşludur. İstanbul’da hayatını sürdüren Dodan asıl kökeni kürttür.

Bir dönem İzmir’de yaşayan Dondan burada müzik hayatına kopmamış ve 1997 senesinde Murat Öztürk ile Dodan Project adında müzik grubu kurmuştur. Müzik hayatına daha çok yaşlarda başlayan Dodan güçlü sesiyle büyük hayran kitlesi oluşturmuştur.

Son olarak TV 8 ekranlarında yayınlanan ve juri üyeliğini Sibel Can, Murat Boz, Hadise, Gökhan Hakan kardeşlerin yaptığı sunuculuğunu ise Acun Ilıcalı‘nın yaptığı O Ses Türkiye yarışması ile gündeme gelmiştir.

Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

19 Mart 2017 tarihinde yayınlanan O Ses Türkiye büyük finalinde yer almıştır. 6 yıldır programda şampiyonluk elde edemeyen Hadise’yi ve kendini şampiyon yapmıştır.

bakAA
BAKIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Hadise'nin büyük bir sevgiyle baktığı gencin 'O Ses Türkiye'nin geçen yılki birincisi Dodan Özer olduğu ortaya çıktı. Hadise jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'de Dodan Özer'i desteklemişti.

hdseeee

HADİSE KİMDİR

1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise’ye destek olmuştu.

Hadise, 2003 yılında Belçika’nın “Popstar”ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.

Yapmak istediği müziği “şehirli pop” (urban pop) şeklinde nitelendiriyor. Christina Aguilera ve Beyonce gibi isimleri beğeniyor, ancak aynı zamanda Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton gibi daha tecrübeli isimlerden de etkilendiğini ifade ediyor. En büyük hayali, Tina Turner ile tanışmak ve aynı sahneyi paylaşabilmek. Türkiye’den ise Tarkan‘ı çok beğeniyor, “Onunla düet yapmak rüya gibi olurdu” diyor.

Hasselt’te pazarlama bölümünde öğrenimini sürdüren ve beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İnü müziğe ayırıyor. Söz yazıyor, beste yapıyor, kayıt stüdyolarında zaman geçiriyor ve konserlerine hazırlanıyor. Bunların yanısıra formunu korumak için jimnastik yapıyor, arkadaşları ve kardeşleriyle zaman geçirmekten hoşlanıyor.

Rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi beğenisine göre şekillendirmeyi amaçlayan Hadise’nin ilk teklisi “Sweat” adını taşıyordu. Yves Jongen’in yazdığı ve Serge Ramaekers ile birlikte yapımını üstlendiği şarkı, 3 farklı versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı “Stir Me Up” oldu. Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan “Stir Me Up”ın video klibiyle de olumlu not aldı.

egrergerger

Hadise, son olarak 13 Ocak 2006’da yeni teklisi “Ain’t No Love Lost”u müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının video klibi ise Tayland’da çekildi. Öte yandan “Ain’t No Love Lost” teklisinde, şarkının “Burdayım” adlı bir de Türkçe versiyonu bulunuyor.

Serdar Ortaç‘ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan “Düşman” adlı şarkıda Ortaç’la düet yaptı.

Türkiye’yi temsil ettiği 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda 16 Mayıs 2009 tarihinde “Düm Tek Tek” adlı şarkıyla dördüncü oldu.

Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Dodan Özer kimdir? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Hadise dodan özer kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.