Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi

Şarkıcı Hadise Açıkgöz , resmi internet sitesi ‘hadise.com’u kendisine geri vermeyip satışa çıkaran, aynı zamanda eski menajeri olan ablası Hülya Açıkgöz ile davalık olmuştu. Son günlerde oyuncuKaan Yıldırım ile biten ilişkisiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. Açıkgöz kardeşler aradaki buzları eritti.

Ablası Hülya Açıkgöz 2004 yılında Hadise'nin menajerliğini üstlenirken 'hadise.com' isimli internet sitesi adresini satın almış ve sanatçının resmi sayfası olarak belirlemişti. Bir dönem iki kardeş arasında tatsız bir durum yaşanmış ve bu olay yargıya taşınmıştı.


Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, sürpriz şekilde ilişkilerine nokta koydu. Evlenmeleri beklenirken ayrıldıklarını açıklayan ünlü şarkıcının küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den olay bir fotoğraf paylaşmıştı. Hülya Açıkgöz'ün 'boynuz' paylaşımı ile Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşuldu.

hülya açıkgöz


Hülya Açıkgöz, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından açıklama yapmıştı.

Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı, "Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın" ifadelerini kullandı.

 hülya açıkgöz

Hadise, küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz’ün hayatını kaybeden köpeği Rajan’ı “Huzurla uyu canımız Rajan” notuyla paylaştı. Hadise’nin, ablasının paylaşımını alıntılaması ‘ikilinin arasındaki buzlar eridi’ yorumlarına neden oldu.

Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi - Resim : 3

 

 

 

Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya hülya açıkgöz hadise açıkgoz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.