Hadise ile 5 aylık evliliğini sonlandıran Mehmet Dinçerler aile evine geri döndü

Boşandıktan sonra Hadise ve Mehmet Dinçerler'in nerede yaşayacakları merak konusu olmuştu. Yeniköy - İstinye taraflarında ev arayışına geçen Hadise'nin karar değiştirip evliyken kaldırı Riva'da evine geri döndüğü, Mehmet Dinçerler'in ise aile evine yerleştiği öğrenildi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 5 aylık evliliği 2 gün önce resmi olarak sonlandı. Boşanma sürecinde Hadise Riva’daki evinden ayrılıp kısa süreliğine kardeşi Derya Açıkgöz'ün evine yerleşmişti. Kendisine yeni bir düzen kurmak isteyen şarkıcı Yeniköy-İstinye hattında ev aramaya başlamıştı. Ancak Hadise bu kararından vazgeçti.


Hadise, evlendikten sonra Mehmet Dinçerler ile birlikte yaşadığı evine geri dönerken, 33 yaşındaki iş insanı da ailesinin evine geri döndü.

HADİSE RİVA'DAKİ EVE, MEHMET DİNÇERLER İSE AİLESİNİN EVİNE DÖNDÜ

Hürriyet'ten İsmail Bayrak konu ile ilgili köşesinde kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verdi: ''Geçen hafta Hadise’nin boşanma kararı sonrası yeni ev arayışına girdiğini ve geçici olarak kardeşinin yanına yerleştiğini yazmıştım. Ancak şarkıcı karar değiştirmiş. Mehmet Dinçerler ile boşanma davası sonuçlanan Hadise, ayrıldığı Riva’daki eve geri dönmüş. Ünlü popçu, 1 yıllık kirası peşin ödenen evde konaklamaya kararlıymış. Mehmet Dinçerler ise şimdilik ailesinde kalıyormuş.''

 

Hadise ile 5 aylık evliliğini sonlandıran Mehmet Dinçerler aile evine geri döndü ile ilgili etiketler Hadise boşanma mehmet dinçerler Riva
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.