Hadise için yapılan 'külot' yorumu Yasmin Erbil'i çıldırttı! Mehmet Ali Erbil'i konuya dahil edince...

Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen'in sunduğu 'Beyaz Magazin' programında şarkıcı Hadise'nin konser kıyafetiyle ilgili yapılan yorumlar tepki çekmişti. Bilal Özcan'ın canlı yayında yaptığı "Hadise külodunu gösterdi" şeklindeki açıklaması eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Özcan'ın o sözlerine bir tepki de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den geldi. İşte detaylar...

Mehmet Dinçlerler ile evlendikten sonra sahne kıyafetlerinde büyük bir değişikliğe giden ünlü popçu Hadise, son konserinde giydiği kıyafetiyle şaşırtmıştı. Uzun zaman sonra ve evlendikten sonra ilk kez mini bir elbiseyla sahne alan Hadise, her zaman altına giydiği taytını bu kez giymeyince 'Beyaz Magazin' programının sunucularına malzeme olmuştu.

BİLAL ÖZCAN'DAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA: ''HADİSE KÜLODUNU GÖSTERDİ''

Mehmet Dinçerler ile evliliğinde kriz çıktığı konuşulan Hadise'nin sahne kıyafetini yorumlayan Bilal Özcan canlı yayın sırasında, ''Hadise'nin evliliğini bitirdiğinin bir başka ispatı. Hadise son konserinde külodunu gösterdi. Milyonlara gösterdi. Normalde tayt şort giyiyordu. Bak bak bak... Hadise'nin poposunu görüyoruz. Mehmet Dinçerler'e gösteriyor, kocasına gösteriyor poposunu. Bak gösterdi! Yok artık, yok artık! 'Evliliğimiz bitti' demenin başka bir yolu.'' ifadelerini kullanmıştı. Bilal Özcan'a bu açıklamasından dolayı tepki yağmıştı.


Bilal Özcan'a bir tepki de Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil'in 26 yaşındaki kızları Yasmin Erbil'den geldi. Yasmin Erbil, ünlü şarkıcı Hadise'nin sahnede iç çamaşırını bilerek gösterdiği iddiası karşısında sessiz kalmadı. Yasmin Erbil konuyla ilgili yorum yapanlara 'İğrençsiniz' diyerek tepki gösterdi.

YASMİN ERBİL: ''HER ŞEYE BABAMI KARIŞTIRMAYIN''


Bir Instagram sayfasına 'iğrençsiniz' şeklinde yorum yapan Erbil'e, bir sosyal medya kullanıcısı 'Baban da bu üsluba sahip, neye şaşırdın', 'sanki baban çok farklı' deyince Yasmin Erbil kendisini tutamadı. Babası ile ilgili yapılan yoruma Erbil, 'Her şeye babamı karıştırmasanız mı? Benim de kendi fikirlerim var ya hani' yanıtını verdi. Yasmin Erbil ile sosyal medya kullanıcıları arasında geçen bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.

yasmin erbil - hadise - mehemt ali erbil

 

 

Hadise için yapılan 'külot' yorumu Yasmin Erbil'i çıldırttı! Mehmet Ali Erbil'i konuya dahil edince... ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Hadise Sosyal Medya yasmin erbil mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.