Hadise, geceleri uykusunu kaçıran o olayı anlattı!

Annesinin intihar girişiminden sonra kardeşleriyle arası bozulan, hatta mahkemelik olduğu iddia edilen şarkıcı Hadise, konu hakkında açıklamalarda bulunurken gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü şarkıcı, "Sıkıntılarımız var ama onlar benim canım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar teşebbüsünün ardından kardeşleriyle arası açılan şarkıcı Hadise, dün akşam O Ses Türkiye ekibiyle bir araya geldi. 

"SIKINTILAR VAR AMA ONLAR BENİM CANLARIM"

Annesinin intihar girişimin ardından kardeşleriyle iş bağlarını kopararak arası açılan Hadise, konu hakkında konuşurken gözleri doldu.

 Ailesiyle sorunlar yaşadığını doğrulayan sanatçı şunları söyledi: "Sıkıntılar var ama onlar benim canım, ailem. Profesyonel olarak devam etmesek de onlar benim canım. Dava falan haberleri çıktı ama onlar doğru değil. Öyle bir şey olamaz. Ben annemi babamı rencide edecek bir şey yapmam. Özel hayatımı gizli tutmaya çalışıyorum. Geceleri uyumamı bile engelleyen olaylar yaşandı."

Hadise, geceleri uykusunu kaçıran o olayı anlattı! ile ilgili etiketler Hadise video kardeşleri Açıklama ağlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.