Hadise'nin dekolteli paylaşımı!

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şarkıcı son paylaştığı göğüs dekolteli fotoğraf çok sayıda beğeni aldı. Yapılan haberler sonucunda Hadise'nin dekolteli paylaşımı büyük bir merakla internette araştırılmaya başlandı. İşte, Hadise dekolteli paylaşımı! Detaylar haberimizde...

Instagram'da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan Hadise, bu defa ayna karşısında çektiği bir pozunu paylaştı. Şarkıcının göğüs dekolteli fotoğrafı hayranları tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Yapılan haberler sonucunda Hadise'nin dekolteli paylaşımı büyük bir merakla internette araştırılmaya başlandı. İşte, Hadise dekolteli paylaşımı! Detaylar haberimizde...

Hadise'nin dekolteli paylaşımı!

HADİSE KİMDİR?

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.

Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.

İŞTE O PAYLAŞIM...

Hadise'nin dekolteli paylaşımı! - Resim : 2

 

Hadise'nin dekolteli paylaşımı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.