Hadise boşandıktan sonra ilk konserini verdi! Keyifli halleri ve danslarıyla adından söz ettirdi

İş insanı Mehmet Dinçerler'le 5 aylık evliliğini cuma günü tek celsede sonlandıran şarkıcı Hadise boşandıktan sonra ilk konserini verdi. 1 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş Festivali’nde sahne alan Hadise'nin keyifli hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun dans performansı ve sahne enerjisi hayranlarından tam not aldı. Hadise'nin konserdeki hali için 'boşanmadan etkilenmemiş' yorumları yapıldı.

30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlendiği kendisinden 3 yaş küçük olan Mehmet Dinçerler'le cuma günü boşanan Hadise, boşandıktan 1 gün sonra sahnelere geri döndü. Psikolojik baskı gördüğü ve sanat hayatının etkilendiği gerekçesiyle Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise'nin kısa süreliği evliliği tek celsede bitti. Mehmet Dinçerler ile Hadise geçtiğimiz cuma günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonucu boşandı.

Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise, 1 gün sonra ise soluğu konser sahnesinde aldı. Barbaros Meydanı’nda sevenleriyle bir araya gelen Hadise unutulmaz bir geceye imza attı.


SAHNEDEN MURDA'YA SELAM GÖNDERDİ

Murda ile birlikte seslendirdiği 'İmdat' şarkısını da konserinde söyleyen Hadise o anlarda adeta kendinden geçti. Şarkıyı söylemeden önce Hadise, 'Murda'ya buradan bir selam çakalım mı?' deyince hayranları ise alkış yağmuruna tuttu.


hadise

Keyfinin bir hayli yerinde olduğu görülen Hadise sahne performansı ve danslarıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı. Boşanma sonrası yüzü gülen Hadise için 'boşanmak yaramış, 'ayrılık etkilememiş' şeklinde yorumlar yapıdı.

Konserine yüksek bir enerji ile başlayan Hadise, sevenlerine ''Hoş geldiniz. Siz olmazsanız ben burada olamam. İyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum. Bu sevgi bambaşka, bu aşk bambaşka.'' diye seslendi.

hadise

*Hadise'nin boşanma sebeplerinden birinin de rapçi Murda olduğu iddia edilmişti. Mehmet Dinçerler'in eski eşi Hadise'nin düet yaptığı ve konserinde yer aldığı rapçi Murda ile samimi görüntüler vermesinie tepki gösterdiği iddia edilmişti. İkilinin evliliğindeki bir krizin de Hadise'nin düet yaptığı Murda’yla ‘İmdat’ klibinde sarılmasıyla yaşandığını iddia edilmişti.

hadise

 

Hadise boşandıktan sonra ilk konserini verdi! Keyifli halleri ve danslarıyla adından söz ettirdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Hadise Konser Murda mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.