Hadise birlikte düet yaptığı Onur Şener'in öldürülmesine isyan etti: ''Kabul edemiyorum...''

Ankara'da sahne aldığı mekanda söylemesi istenilen şarkının sözlerini bilmediği gerekçesiyle öldürülen 45 yaşındaki müzisyen Onur Şener'in, 'O Ses Türkiye' yarışmasındaki görüntüleri gündem olmuştu. Şarkıcı Hadise, 9 sene önce yarışmada birlikte düet yaptığı Onur Şener'in öldürülmesine isyan etti.

Bir çocuk babası olan müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine sosyal medyada tepkiler sürüyor. Şarkıcı Hadise de yıllar önce jüri koltuğunda oturduğu  'O Ses Türkiye’ yarışmasında birlikte düet yaptığı Onur Şener’in öldürülmesine tepki gösterdi.

onur şener - hadise


''CANİCE ÖLDÜRÜLMESİNİ KABUL EDEMİYORUM''

Ankara'da istek şarkıyı bilmediği için öldürülen Onur Şener'in vefatının ardından ünlü popçu Hadise isyan etti. Instagram hesabından Onur Şener'in siyah beyaz bir karesini paylaşan şarkıcı altına şu notu düştü:

''O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener'in canice öldürülmesini kabul edemiyorum... Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı!''

hadise ile onur şener

Onur Şener, 2013 yılında katıldığı O Ses Türkiye programında Hadise ile düet yapmıştı. Hadise ile birlikte "Show Must Go On" şarkısını seslendiren Şener'in sesi oldukça beğenilmişti.

 




Hadise birlikte düet yaptığı Onur Şener'in öldürülmesine isyan etti: ''Kabul edemiyorum...'' ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya cinayet onur şener
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.