Hadise aşkı yakışıklı oyuncuda buldu

Sosyal medya hesabından bir köpekle paylaşım yapan şarkıcı Hadise, yeni aşkını ele verdi.

Başarılı şarkıcı Hadise, dün sosyal medya hesabından bir köpekle çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Hadise'nin poz verdiği köpeğin yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı. Fotoğraftaki köpeği fark eden bir sürü sosyal medya kullanıcısı Yıldırım'ın ağustos ayında köpeğiyle yaptığı paylaşımı yeniden gündeme getirerek ikilinin birlikte olduğunu iddia etti.

Hatta yakışıklı oyuncunun soyadına gönderme yapan bazı kullanıcılar 'Hadise'nin Yıldırım aşkı' şeklinde paylaşımlar yaptı.

Hadise aşkı yakışıklı oyuncuda buldu

"SEVGİLİM OLMADIĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

Hadise, aylar önce verdiği bir röportajda 'Yalnızlıktan sıkılmadınız mı?' sorusuna "Sevgilim olmadığını nereden biliyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

Hadise aşkı yakışıklı oyuncuda buldu - Resim : 2

KAAN'LA DEMET'İN SEVGİLİ OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ

Geçtiğimiz sene oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile tek celsede boşanan Kaan Yıldırım'ın adı son olarak şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide başrol oynayan Demet Özdemir ile anılmıştı. Birlikte görüntüleri çıkan ikili, aşk yaşadıklarını kesin bir dille yalanlamıştı.

Hadise aşkı yakışıklı oyuncuda buldu ile ilgili etiketler Hadise köpek Kaan Yıldırım Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.