Hadise aşkı için mutfağa girdi!

Aradığı aşkı ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'da bulan Hadise, sevgilisi için mutfağa girdi. Hadise, hazırladığı yemeklerle birlikte sevgilisinin rol aldığı Hekimoğlu dizisinin setini ziyaret etti.

Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ı Kanal D'nin sevilen dizisi 'Hekimoğlu' dizisinin setinde ziyaret etti. Ziyaret öncesi mutfağa giren Hadise, pişirdiği kek ve börekleri de sete götürdü. Ünlü şarkıcının set çalışanlarına da ikram ettiği kek ve börekler, dakikalar içinde bitti.

Hadise, daha önce de Kaan Yıldırım’ı sette ziyaret etmişti. Ünlü şarkıcı, projede Timuçin Esen'in canlandırdığı 'Ateş Hekimoğlu' karakterinin yazı yazdığı tahtaya, kendisi bir şeyler yazarak ve bu anları Instagram hesabından paylaşmıştı.

 ARALIK AYINDA AYRILMIŞLARDI

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın yanından ayrılıp kendi evine geçmiş, burada kendisini karantinaya almıştı. Bunun üzerine çiftin ayrıldığı iddiası ortaya atılmış, ancak bu iddia Kaan Yıldırım'ın paylaştığı romantik pozla yalanlanmıştı.

Sonrasında Hadise, sosyal medya hesabından ilişkisinin bittiğini şu cümlelerle açıklamıştı:

Hadise aşkı için mutfağa girdi!

'Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor...Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..." 

Kaynak: Hürriyet

 

 

 

Hadise aşkı için mutfağa girdi! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım hekimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.