"Hadise 40 sene sonra hatırlanacak mı bilmiyorum"

1975 yılında 'Seninle Bir Dakika' şarkısıyla Eurovision'a katılan Semiha Yankı, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yankı, "Hadise 40 sene sonra Eurovision'da hatırlanacak mı bilmiyorum ama Semiha Yankı hala hatırlanıyor. Biz biraz meşekkatli geldik, yaptığımız işlerde meşakkatliydi. Herkes hatırlıyor, hala hatırlanıyoruz. Çok didindik, çok savaştık" açıklamasında bulundu.

1975 yılında 'Seninle Bir Dakika' şarkısıyla hafızlara kazınan usta sanatçı Semiha Yankı 2. Sayfa'da konuk oldu. Usta sanatçıdan Hadise'ye taş geldi. Usta sanatçı, 2009 yılında 'Düm Tek Tek' şarkısıyla ülkemizi temsil eden Hadise için "40 sene sonra hatırlanabilecek mi?" yorumunda bulundu.

 "Hadise 40 sene sonra hatırlanacak mı bilmiyorum"

"40 SENE SONRA HATIRLANABİLECEK Mİ"

Yankı, "Hadise 40 sene sonra Eurovision'da hatırlanacak mı bilmiyorum ama Semiha Yankı hala hatırlanıyor. Biz biraz meşekkatli geldik, yaptığımız işlerde meşakkatliydi. Herkes hatırlıyor, hala hatırlanıyoruz. Çok didindik, çok savaştık" açıklamasında bulundu.

"Hadise 40 sene sonra hatırlanacak mı bilmiyorum" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.