Hadımköy'de onlarca kişi araçlarında mahsur kaldı: Yakıtımız bitiyor, donmak üzereyiz!

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı devam ediyor. Adıyaman'dan Bağcılar'da bulunan bir hastaneye gelen Mahmut Doğan ile oğlu, Hadımköy'de 5 saat boyunca arabanın içinde mahsur kaldı. SuperHaber'e ulaşan Mahmut Doğan, "Yaklaşık 5 saatten beri Hadımköy'de tipi nedeni ile onlarca araç yolda kaldık. Valilik, İstanbul Büyükşehir ile birçok belediyeyi aradım. Konum attım ancak yardıma gelen yok. Yakıtımız bitiyor, donmak üzereyiz." diyerek feryat etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'nin birçok yerinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. İstanbul dahil birçok şehirle ulaşım adeta durdu. Öte yandan İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı. Kapanan diğer geçiş güzergahı D-100 karayolunda ise, ekiplerin yol açma çalışmaları sürüyor.

HADIMKÖY'DE ONLARCA SÜRÜCÜ ARAÇLARININ İÇİN DE MAHSUR KALDI!

İstanbul'un özellikle Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde ayrıca Hadımköy beldesinde, vatandaşlar evlerine ulaşmak için büyük zorluk yaşıyor. Meteorolojinin açıkladığı, denizden gelen ve akşam saatlerinde de etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle onlarca sürücünün araçları içinde mahsur kaldıkları ifade edildi.

SUPERHABER ARACILIĞI İLE YARDIM İSTEDİLER!

İstanbul'da araçlarında mahsur kalanlardan bir sürücü ve oğlu, telefonla SuperHaber'e ulaşarak yardım istedi. Adıyaman'dan Bağcılar'da bulunan bir hastaneye gelen Mahmut Doğan adlı bir kişi ile oğlunun Hadımköy'de yaklaşık 5 saattir arabanın içinde mahsur kaldıkları öğrenildi. Mahmut Doğan, "Yaklaşık 5 saatten beri Hadımköy'de tipi nedeni ile onlarca araç yolda kaldık. Başta İçişleri Bakanlığı, Valilik, İstanbul Büyükşehir ile birçok belediyeyi ve 155'i aradım. Konum attım, ancak yardıma gelen hiçbir kurum, kuruluş, belediye ve yetkili maalesef yok. Metropol kentte mahsur kaldık. Yakıtımız da bitiyor, yani donmak üzereyiz." diyerek feryat etti.

YARDIM İSTEYEN ARKADAŞINA KİMLİK SORULARI BIKTIRDI!

Mahsur kalan Adıyamanlı çiftçi Mahmut Doğan'ın telefonla yardım istediği işadamı arkadaşı Levent Kürkoğlu, belediye yetkililerinin soruları karşısında adeta çileden çıkmış. SuperHaber'in ulaştığı işadamı Kürkoğlu, hemşehrisi Mahmut Doğan'ın Hadımköy'de mahsur kalmasını, aradığı belediye görevlisinin, adını,soyadını,T.C. numarasını sorduğunu, sonra da, "Acaba o yer bizim belediye sınırları için de mi?"şeklinde konuşarak alay eder gibi konuştuğunu söyledi.

 

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Hadımköy'de onlarca kişi araçlarında mahsur kaldı: Yakıtımız bitiyor, donmak üzereyiz! ile ilgili etiketler İstanbul Hadımköy mahsur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.