Hadımköy'de kontrolünü kaybeden midibüs devrildi

İçinde çok sayıda yolcunun bulunduğu bir midibüs, TEM Otoyolu Hadımköy mevkiinde devrildi. Yaralıların bulunduğu kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar güçlükle çıkarılırken çevre hastanelere sevk edildi.

Kaza, TEM otoyolu Hadımköy Gişeler mevkisi Edirne istikametinde meydana geldi. İşçi servis midibüsü yolda seyir halindeyken bir başka aracın kendisine çarpması sonucu dengesini kaybederek bariyerlere çarptı ve yan yattı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Araç içinde bulunan 16 işçiden 10'u yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen yaralılar ambulanslar ile çevredeki hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası bölgede trafik oluştu trafik bir süreliğine durdu.

KONTROLÜ KAYBETTİ

İsmini vermek istemeyen servis midibüsü sürücüsü yaşanan olayı anlatarak, "Yanımdaki araba aracıma sürttü. Ben de aniden kontrolümü kaybettim araç yan yattı" dedi.
Yan yatan midibüsün kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Hadımköy'de kontrolünü kaybeden midibüs devrildi

Hadımköy'de kontrolünü kaybeden midibüs devrildi ile ilgili etiketler kaza Trafik kazası İstanbul yaralı midibüs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.