Hadımköy'de kar çilesi hala devam ediyor: İBB müdahale etmedi, devreye bakanlık girdi!

İstanbul'da etkili olan kar yağışının 3. gününde Hadımköy'de esaret devam ediyor. Saatlerce yollarda kalan vatandaşlar son çare olarak arabalarını yollara bırakıp yürümekte buldu. İBB ise günlerdir bölgeye müdahale etmedi. Bakanlık bunun üzerine devreye girdi.

İstanbul'da büyük ölçüde yollar açılırken Hadımköy'de kar esareti hala devam ediyor.

Sabah saatlerinde işlerine gitmek için yola çıkanlar Hadımköy'de yol kapalı olduğundan araçlarını bırakıp yürüyerek devam ettiler.

"UZUN KUYRUK VE ARAÇLARIN BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR"

CNN TÜRK muhabiri Burçak Bozkuş, "Uzun kuyruk ve araçların bekleyişi devam ediyor. Bu noktada saatlerdir bekleyen insanlar var. İnsanlar araçlarını bırakıp yürüyerek devam ettiler. Bekleyiş hala devam ediyor. Yolun ön kısmı kısmen açıldı, terk edilmiş bir minibüs vardı, o minibüs çekici tarafından çekildi. Yolun açılabilmesi için bariyer kırıldı" dedi.

"40 SAAT BEKLEYEN BİRİ VAR"

Bozkuş, "Sabah saatlerinde evlerinden işe gitmek için çıkanlar bu noktada mahsur kaldılar diyebiliriz. Araçlarını bırakıp yürüyerek devam etmek zorunda kaldılar. Burası Hadımköy bağlantı yollarından biri. Burada zor anlar yaşandı. 40 saat bekleyen biri vardı, bekleyişler hala devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Hadımköy'de kar çilesi hala devam ediyor: İBB müdahale etmedi, devreye bakanlık girdi!

 

 

İBB 3 GÜNDÜR MÜDAHALE ETMEDİ DEVREYE BAKANLIK GİRDİ

İBB günlerdir bölgeye müdahale etmeyince bakanlık devreye girdi. Bölgedeki son gelişmeleri A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ aktardı.

İşte A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın açıklamalarından satırbaşları...

Olay yerine gelen bir kepçeyle birlikte şu anda yol açılmaya başlandı. Buradaki TIR'lar tek tek çekicilerin de yardımıyla buradan kaldırılmaya başlandı. 3 gündür burada hiçbir araç kıpırdayamadı.

Vatandaşlar hala araçlarının önündeki karları temizlemeye çalışıyorlar kendi imkanlarıyla. Özellikle 3 gündür burada tuzlama araçlarının gelmediğini söylüyor mahsur kalmış olan vatandaşlar.

Bakanlık devreye girdi. Ekiplerin buraya gelmesi bekleniyor.

 

Hadımköy'de kar çilesi hala devam ediyor: İBB müdahale etmedi, devreye bakanlık girdi! ile ilgili etiketler İstanbul İBB Trafik Araç Hadımköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.