Hadi İnşallah filmi konusu nedir? İşte Hadi İnşallah oyuncuları!

Bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak Hadi İnşallah filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Hadi İnşallah filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Hadi İnşallah filmi konusu nedir? İşte Hadi İnşallah oyuncuları!

Hadi İnşallah filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Hadi İnşallah filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Hadi İnşallah filmi konusu nedir? İşte Hadi İnşallah oyuncuları!

HADİ İNŞALLAH MACERASI FİLMİNİN KONUSU

Pucca 4 yıl yaşadığı Ankara’dan, 4 yıl birlikte olduğu sevgilisini kaybederek İzmir’e ailesinin yanına döner, çok ama çok mutsuzdur. Babasının da zorlamasıyla bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider ve 'pekmez' lakabını taktığı hayatının erkeğiyle karşılaşır... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır.

HADİ İNŞALLAH OYUNCULARI

Büşra Pekin, Murat Boz, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Şinasi Yurtsever, Hülya Gülşen Irmak

Hadi İnşallah filmi konusu nedir? İşte Hadi İnşallah oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.