Hacklendi mi sorusuna e-bebek'ten cevap geldi

Hacklendi mi sorusuna e-bebek'ten cevap geldi. Geçtiğimiz günlerde e-bebek internet sitesinin hackerlar tarafından hacklendiği ve bu nedenle hizmet veremediği iddia edilmişti. e-bebek bu konuya sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Hacklendi mi sorusuna e-bebek'ten cevap geldi. Anne ve bebek ürünleri satışı yapan e-bebek'in internet sitesine girmek isteyenler hata kodu ile paylaşıldı. Bu durum insanların aklına e-bebek'in hacklendiğini getirdi. İddialar sonrasında hem e-bebek’in internet adresinden hem de resmi sosyal medya hesaplarından konuya yanıt verildi.

HACKLENDİ İDDİALARINA YANIT : SİBER SALDIRIYA UĞRADIK

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı sizler için araştırdık.

"5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve ebebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci herzamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır.

Hacklendi mi sorusuna e-bebek'ten cevap geldi

Hacklendi mi sorusuna e-bebek'ten cevap geldi ile ilgili etiketler Saldırı Sosyal Medya e-bebek hacklendi mi siber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.