Haciz memurları kapıya dayandı! Uğur Akkuş için gittiği evde kapıyı Harun Tan açtı

Eski manken Ebru Şallı’nın iki yıl aşk yaşayıp 2019 yılında hayatını birleştirdiği eşi Uğur Akkuş’a ulaşmaya çalışan haciz memurları, karşılarında Şallı'nın eski eşi Harun Tan’ı buldu.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, bir bankadan çektiği 30 milyon lira kredinin 1 milyon 500 bin lirasını ödemeyince hakkında icra işlemleri başlatıldı. Haciz işlemleri için polis ve avukatlar, Akkuş’un Arnavutköy’deki iş yerine gitti. Ancak Uğur Akkuş’un iş yerinin kapalı olduğu görüldü.


HACİZ MEMURLAINA KAPIYI HARUN TAN AÇTI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bunun üzerine eşi Ebru Şallı’nın adresine gidilmesine karar verildi. Ebru Şallı’nın kayıtlarda görülen Beşiktaş’taki adrese gidildiğinde ise haciz memurlarına kapıyı Şallı’nın eski kocası Harun Tan açtı.


ŞALLI, TAN'DAN BOŞANDIKTAN SONRA İKAMET KAYDINI DEĞİŞTİRMEMİŞ


Yapılan incelemede Ebru Şallı’nın Harun Tan’dan ayrıldıktan sonra ikamet kaydını değiştirmediği tespit edildi. İcra memurları ve avukatları adreslerde tutanak tuttuktan sonra ayrıldı.

 

 

Haciz memurları kapıya dayandı! Uğur Akkuş için gittiği evde kapıyı Harun Tan açtı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş Haciz harun tan icra memurları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.