Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini oraya götürdü

İşgalci Ermenistan'ın ateşkes anlaşmasına rağmen sivil yerleşim yerlerine saldırıları sürüyor. Ermenistan, Mingeçevir'de yer alan baraja yönelik saldırılarını da sürdürüyor. Dün de bölgeye yönelik füze saldırısı gerçekleştirildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini füzenin atıldığı bölgeye götürerek önemli bilgiler verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaların nabzını cephe hattından takip etmeye devam ediyor. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, bölgeden en sıcak bilgileri aktarmayı sürdürüyor. 

Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini oraya götürdü

Ermenistan'ın Mingeçevir'deki hain planını SuperHaber açıklamıştı. Bölgede bulunan barajı vurarak sivilleri katletmek isteyen Ermenistan bölgeye saldırılarını sürdürüyor. Cephede aldıkları ağır yenilgi karşısında insanlık dışı planını devreye sokmaya çalışan Ermenistan dün de barajın olduğu alanı füze saldırısı ile hedef aldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, yabancı elçilik temsilcileri ile birlikte füzenin düştüğü bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini oraya götürdü - Resim : 2

Temsilcilere saldırının amacı ve şekli hakkında bilgi veren Hacıyev, Ermenistan'ın insanlık suçu işlediğinin altını çizdi.

Söz konusu barajın vurulması durumunda bölgedeki sivil yerleşim yerlerinin de su altında kalacağı ve onlarca sivilin ölümle burun buruna geleceği belirtiliyor.

Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini oraya götürdü - Resim : 3

Hacıyev, yabancı elçilik temsilcilerini oraya götürdü ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.