Hacı Sabancı'nın yeni aşkına aileden veto...

Hacı Sabancı altı yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy'dan Nisan ayında ayrılmıştı.Hacı sabancı bu ilişkinin ardından Temmuz'da Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile yakınlaşmıştı.

Hacı Sabancı bu ilişki trafiğinin ardından15 gün önce Zeynep Nazlı Kayı ile yeni bir aşka yelken açtı.Fakat çiftin yakın arkadaşlarından gelen bilgilere göre Zeynep Nazlı Kayı'nın ailesi bu aşkı veto etmiş. Çift önceki gün ayrılmış.

Zeynep Nazlı Kayı gündeme bomba gibi düşmüştü. Hacı Sabancı'nın Instagram hesabından Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte paylaştığı resmi oldukça dikkat çekmişti.

acA

ZEYNEP NAZLI KAYI KİMDİR?

Zeynep Nazlı Kayı 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan Zeynep Nazlı Kayı, aynı zamanda Aslışah Alkoçlar ile arkadaşlığı ile de tanınıyor.

İstanbul doğumlu olan Zeynep Nazlı Kayı geçtiğimiz yıl üniversiteden mezun oldu.

Hacı Sabancı'nın yeni aşkına aileden veto... ile ilgili etiketler hacısabancıayrıldı nazlıkayı zeynepnazlıhacı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.