Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile ilgili şok iddia!

İş adamı Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'nın daha önce Sabancı'nın kuzeni Fethi Kamışlı ile evliliğin eşiğinden döndüğü iddia edildi.

Hacı Sabancı'nın Eylül 2017'de gönlünü kaptırdığı sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı'nın Sabancı Ailesi'yle münasebeti Uçankuş'un iddiasına göre daha önceye dayanıyor.

Hacı Sabancı ile 7 aydır birlikte olan Zeynep Nazlı Kayı, iddiaya göre öncesinde Sabancı'nın kuzeni Fethi Kamışlı ile birlikteydi.

AİLE BÜYÜKLERİ TEPKİLİ

Emine Sabancı'nın oğlu Fethi Kamışlı ile büyük aşk yaşadığı öğrenilen Zeynep Nazlı Kayı'nın genç iş adamıyla evlenmesi beklenirken ilişki son buldu.

Aylar sonra Hacı Sabancı'nın sosyetik güzelle aşk yaşamaya başlaması Sabancı Ailesi'nin büyüklerini kızdırdı.

Eleştirilere kulak tıkayıp Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte olan Hacı Sabancı, ilişkisini sosyal medyada duyurunca iddiaya göre kuzeni Fethi Kamışlı ile arası bozuldu. Birlikte büyüyen ve bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kuzenlerin sosyetik güzel yüzünden görüşmeme kararı aldığı öne sürüldü

640xauto_4

ARALARI BOZULDU İDDİASI

Fethi Kamışlı ile Zeynep Nazlı Kayı'nın aşkının bitmesine neden olduğu iddia edilen Hacı Sabancı'nın, kuzeniyle sosyal medyada takipleşmeye devam etmesi ise dikkat çekti.

Kuzenlerin arasını bozduğu öne sürülen Zeynep Nazlı Kayı da Fethi Kamışlı ile birbirini takip ediyor. Ancak Fethi Kamışlı ile en son Ekim 2017'de aynı karede yer alan Hacı Sabancı'nın aşkına kuzenini takipten çıkarması konusunda baskı yaptığı konuşulanlar arasında.

Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile ilgili şok iddia! ile ilgili etiketler Zeynep Nazlı Kayı Hacı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.