Hacı Sabancı'nın sevgilisi 'Ne bakıyorsun' diyerek bardak fırlattı!

İş adamı Hacı Sabancı'nın bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, geçtiğimiz akşam bulundukları mekanı birbirine kattı. Oyuncu Demet Özdemir'in bulunduğu masadaki bir kıza 'Buraya ne bakıyorsun?' diyerek bardak fırlattı.

Hacı Sabancı'nın herkesten gizlediği, şimdilerde yeni yeni ortada görünmeye başladığı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, oyuncu Demet Özdemir'in masasındaki bir kıza "Buraya ne bakıyorsun?" diyerek bardak fırlattı.

"BURAYA NE BAKIYORSUN? ÖNÜNE BAKSANA"

Habertürk'te yer alan habere göre; Zeynep Nazlı Kayı ile sevgilisi Hacı Sabancı, önceki akşam Emirgan'daki 'Gizli Kalsın'da eğlendi. Kayı, oyuncu Demet Özdemir'in masasında oturan genç bir kızın, sevgilisine bakışlarından rahatsız oldu. "Buraya ne bakıyorsun? Önüne baksana" diye bağırmaya başladı.

KIZI KISKANIP ISIRMIŞ!

Sinirlerine hakim olamayan sosyetik güzel, kızın masasına bardak fırlattı. Bunun üzerine kız da Kayı'ya bardak attı. Bir anda alevlenen kavgada Sabancı ile Özdemir tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Ünlü iş adamı, kavganın ardından sevgilisini alıp mekandan ayrıldı.

Uçankuş'un haberine göre; Nazlı Kayı sevgilisi Hacı Sabancı'ya bakan kızı kıskanıp ısırmış!

Hacı Sabancı, sevgilisinin bu hareketini görünce ne yapacağını şaşırmış ve adeta şoka girmiş. Mekan görevlileri araya girmiş ve iki kadını ayırmış.

Hacı Sabancı'nın sevgilisi 'Ne bakıyorsun' diyerek bardak fırlattı! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Zeynep Nazlı Kayı Kavga Demet Özdemir bardak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.